De ce înşală femeile vs de ce înşală bărbaţii

​De ce înşală femeile sau bărbaţii? De proşti ce sunt! Nu există scuze pentru înşelat! 

Se zice că bărbaţii înşală pentru că vor să îşi demonstreze că încă pot, au instinct de vânător, iar femeia e prada etc. Bullshit! Nu eşti capabil să fii bărbatul unei singure femei? Atunci nu te implica într-o relaţie şi rămâi doar ăla care şi-o trage cu orice femeie îi pică. Nu îţi bate joc de fraiera aia care te iubeşte! Dacă te respecţi un pic, las-o liberă ca să îşi găsească un bărbat doar al ei. Vrei să fii vânător? Vânează nişte raţe în parc, nişte reduceri cu iubita ta sau nişte respect pentru tine şi pentru tipa care îţi suportă căcaturile. Respectul nu ştiu unde îl găseşti, eu l-am avut tot timpul încorporat. Dar când dai de el, ia mai multe kilograme, să îţi ajungă. Nu îl căuta în Obor şi nici în patul tipelor cu care ţi-o tragi pe furiş. 

Se zice că femeile înşală din cauză că nu mai au ce le trebuie acasă. Păi măi fată, dacă nu îţi mai convine, de ce mai stai acolo? Desparte-te de fraier şi găseşte-ţi unul  care îţi satisface nevoile. N-are timp de tine, nu îţi oferă atenţie, nu te mai face fericită? Altul! Nu îţi bate joc de tine sărind în patul unuia care se bucură la firimiturile altuia şi care e de acord ca tu să îţi înşeli iubitul/soţul. Dacă era un bărbat care te respecta, nu şi-o trăgea cu tine ştiind că la noapte vei dormi pe pieptul altuia. Dacă nu îţi mai ajunge iubirea de acasă, atunci lasă-l să iubească o tipă căreia îi e de ajuns asta. Nu îţi mai bate joc de el şi de tine. 

Deci, dacă înşeli, fie că eşti bărbat sau femeie, eşti… Nu, nu o să o spun. Nu te voi jigni şi mai tare. Deja o faci tu. 

Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s