Va pleca…

O persoană care nu se mai simte apreciată va pleca. Indiferent de ce lasă în urmă. Să nu crezi niciodată că va rămâne orice s-ar întâmpla. Da, va trage de timp pentru că poate, poate… Poate te trezeşti la realitate, poate îţi dai seama cât e de importantă pentru tine, poate…

Nu o lăsa să îţi scape. Apreciază ce ai lângă tine până nu e prea târziu. Nu te trezi atunci când ea a plecat. Pentru că nu se va mai întoarce. Da, îi va fi dor, dar nu va vrea să o mai ia de la capăt într-un loc în care nu e dorită. 

Da, mereu ai auzit de lucrul ăsta: “apreciază o persoană până nu e prea târziu”. Dar mereu ne dăm seama prea târziu. Şi atunci încercăm să reparăm lucruri pe care nu le-am reparat la timp, facem promisiuni pe care le-am încălcat de-a lungul timpului, am face orice ca persoana aia să se întoarcă înapoi. Dar va fi prea târziu. 

Alegem să alergăm după fantasme, după basme cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, după soluţii mai bune, când tot ce trebuie să facem e să ne uităm lângă noi şi să vedem că tot ce ne trebuie e chiar aici, în realitate. 

Lasă binoclul, nu mai căuta în depărtare. Pune-l jos şi uită-te în jur. S-ar putea să ai câteva surprize plăcute. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s