Trezește-te, independento!

Tu, femeie independentă, chiar crezi că nu ai nevoie de un bărbat în viața ta?

Te ții sus și tare că ești șmecheră, independentă, liberă, nu dai explicații nimănui și îți e bine așa. Nu ai nevoie de un bărbat care să te constrângă, care să te întrețină, care să îți ceară raportul. Poți și singură!

Da, numai că un bărbat care te iubește, nu îți va constrânge libertatea. Bine, asta nu înseamnă să umbli din pat în pat. Un bărbat care te iubește nu îți cere raportul. El doar vrea să știe că ești bine acolo unde ești, întrebările pe care tu le consideri bătăi de cap, sunt doar din grija lui față de tine. El nu te va întreține, ci va pune banii la comun cu tine pentru cheltuielile casei. Contează cine câștigă mai mult? E irelevant! Cât timp munciți amândoi, chiar e irelevant!

Ah, ți-ai luat un cățel care să îți țină companie, în locul unui bărbat? Sau o pisică? Ia spune-mi tu mie cum te așteaptă cățelul cu masa pusă, seara, când vii frântă acasă. Cățelul îți face masaj la picioare, te sărută de noapte bună, te ia în brațe noaptea când visezi urât, te ascultă când ai probleme? Sau poate îți spune pisica “îmi e dor de tine, abia aștept să te văd”.

Măi, fată independentă (sau femeie), lasă prostiile astea! Ai învățat să repari mașina, să schimbi un bec, să deschizi borcanul singură, dar asta nu înseamnă că nu ai nevoie de un bărbat în viața ta. Siguranța și protecția oferite de un bărbat nu se compară cu cele oferite de un spray paralizant, sexul cu un bărbat nu se compară cu vibratorul (chiar nu te-ai săturat de vibrator???) și, în niciun caz, animalul de companie nu ține loc de partener de viață.

Trezește-te la realitate și nu mai face pe puternica. Știu că ești, dar mai dărâmă din fortăreața pe care ai construit-o în jurul tău. Nu te face mai femeie, ci mai… bărbată. Nu o să pățești nimic. Ce, ai fost dezamăgită în dragoste? Breaking news! Toate am fost! Dar nu am renunțat să sperăm la THE ONE! Suntem doar mai atente cui dăruim iubirea, dar nu ne punem crocodili în jurul nostru pentru a nu se mai apropia nimeni de noi.

Îți place să te fâțâi prin pub-uri și localuri de lux, să te privească bărbatul, să te admire și apoi să îl calci în picioare ca pe ultimul preș pentru că tu îi ești superioară. Sincer, ești doar penibilă. Nu spune nimeni să te lași agățată de orice libidinos din club, dar nici să îți bați joc de toți pentru că un amărât și-a bătut joc de tine.

Ești atât de independentă încât te duci la sală, te machiezi, te îmbraci bine și doar oglinda îți spune cât ești de frumoasă. Și “all the single ladies” cu care o arzi.

Știi măcar ce înseamnă să fii independent? Îți dau eu explicația din DEX: “care nu depinde de cineva sau de ceva, care se bizuie pe puterile proprii, cu inițiativă personală”. Deci, acum că ai definiția în față, unde zice că trebuie să fii singură? Unde zice că bărbatul e un nimic, un rahat care nu merită nici măcar o privire de la divă?

Trezește-te, independento, că o să ajungi o babă acră, cu botul roșu și care are un sertar plin de baterii!

Advertisements

One Comment Add yours

  1. nonpointed says:

    atasarea emotionala reprezinta tot o dependenta,si din tot ce ai debitat legat de beneficiile aduse de prezenta unui “barbat” si a “amaratului care si-a batut joc de ea” ar fi trebuit probabil sa deduci si asta. poate in asta consta independenta respectivei si cea pe plan profesional e un bonus, fata de care aparent esti foarte revoltata. poate ai vreo definitie din dex si pentru asta :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s