Amantele, aceste scursuri ale societăţii

Amantele sunt distrugătoare de relaţii, bombe nucleare împotriva iubirii pure, niște hiene care se hrănesc cu lacrimile înșelatei, criminale care ucid relaţii perfecte şi nişte nenorocite care ţi-au stricat viaţa şi planurile de viitor! Ar trebui să se dea o lege împotriva lor, să fie arse pe rug ca nişte vrăjitoare ce sunt, să fie schingiuite cu biciul cu care i-au oferit plăcere iubitului/soţului tău, să fie expuse în piaţa publică şi batjocorite, umilite pentru durerea pe care ţi-au produs-o!

Ei, na! 

Distrugătoare de relaţii e doar dorinţa ăluia cu care îţi împarţi viaţa de a şi-o trage şi cu altele, bomba nucleară e doar în pantalonii lui, gata să explodeze cum găseşte o tipă disponibilă. Iar dacă aveai o relaţie perfectă, infidelitatea o vedeai doar în Cancan. 

Da, unii bărbaţi înşală. Dar asta nu înseamnă că amanta e de vină. Nu te duce la ea să îţi înfigi mâinile în părul ei şi să ştergi cu ea pe jos, nu te apuca să o suni să îţi lase bărbatul în pace. Nu faci decât să fii penibilă, să te umileşti. Nu suporţi gândul că ai fost înşelată? Pleacă. Vrei să te răzbuni? Pleacă. E singurul lucru decent pe care îl poţi face. 

Eu nu sunt de acord cu înşelatul. Te iert, dar asta nu înseamnă că relaţia mai continuă. Unele dintre voi vă continuaţi relaţia, din diverse motive pe care nu le înţeleg şi nici nu le judec. Dar trebuie să fiţi conştiente că vă asumaţi riscul de a fi înşelate din nou. 

Bărbatul cu care vă împărţiţi viaţa şi vă înşală nu este acest mascul feroce pe care toate femeile şi-l doresc în pat. E doar un mascul cu o poftă feroce de a ajunge cu toate femeile în pat. Iar femeile alea devin amantele lui. Unele dintre ele nu ştiu că au statutul de amantă, iar cele care ştiu şi-l asumă. Iar cele din urmă nu devin amante pentru a îşi bate joc de tine sau pentru a te face să suferi. O fac pentru plăcerea sexului sau pentru bani. Simplu. 

Ce treabă ai tu cu amanta? Niciuna. Vrei să învinovăţeşti pe cineva? Singurul vinovat e ăla de zice că te iubeşte dar nu şi-o poate ţine în pantaloni. 

Nu există “m-a sedus şi am picat în plasă”! Dacă te iubeşte, nu se lasă sedus. Cum să pici în plasa unei alte femei? Ce, eşti vreun copil care nu a mai mâncat ciocolată de o lună şi te ademeneşte un străin cu un Snickers? Bullshit! Nu a aterizat din greşeală în patul ei, nu i-a luat fără să vrea numărul de telefon şi nici nu şi-a dat seama ce face. Nu cred că tipa aia era vreun Charles Xavier şi l-a manipulat telepatic. Să fim serioşi! 

Când e vorba de înşelat, singura scursură a societăţii e persoana care înşală! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s