Tu ştii cine e sufletul tău pereche?

Cine e sufletul tău pereche? E omul ăla care îţi ascultă toate prostiile, cu care porţi cele mai stupide conversaţii, dar cu care dezbaţi şi probleme importante, cu care comentezi relaţia lui Putin cu Obama, dar vorbeşti şi despre colegul ăla de la job care îţi mănâncă ficaţii!

Sufletul tău pereche e omul ăla în care ai încredere absolută, e cel care îţi spune verde în faţă când te-ai îmbrăcat prost, când ai o atitudine de rahat sau când greşeşti. E cel cu care nu împarţi aceleaşi gusturi, dar vi le respectaţi.

Sufletului pereche nu îi spui mereu că îl iubeşti, pentru că el o ştie. Nu îi spui cât de mult îl admiri, că nu îţi imaginezi viaţa fără el… Pentru că o ştie. Nu trebuie să îl vezi zilnic, să vorbeşti zilnic cu el pentru că oricât timp ar trece între discuţiile sau întâlnirile voastre, totul e ca şi cum v-aţi fi văzut acum două ore. 

Sufletul pereche e cel care te ştie ciufulit, nearanjat, dar te iubeşte şi atunci când ai ditamai coşul pe frunte. Sufletul pereche e omul la care dai fuga atunci când e bolnav, chit că o faci doar pentru a-i duce o lămâie. 

Deja te-ai gândit la o persoană cât timp ai citit ce am scris eu mai sus. Poate e partenerul de viaţă, prietenul cel mai bun, fratele sau sora sau unul dintre părinţi. Sufletul tău pereche poate fi oricine, nu numai omul cu care te căsătoreşti. 

Sufletul tău pereche îţi va fi tot ce ai tu nevoie şi tu îi vei fi lui la fel. 

This one’s for you, D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s