Uzzi minte!

Ei, nu chiar Uzzi. Versurile pe care le cântă el în piesa “Nu caut iubiri”, o colaborare cu Ruby. Cum așa? Păi, hai să le luăm la puricat.

“Sunt un nenorocit, poate că de asta mă vrei” – femeile nu vor nenorociți, iar bărbații nu recunosc că sunt.

“Știi că nu e vina ta, știu că nu te încălzește / Da’ mai bine așa și cred că doar eu pierd / O nebună frumoasă cu atitudine și chef” – bărbații prinși în fapt nu iau vina asupra lor și nici nu le zic femeilor că ei sunt cei care pierd. Ei încearcă să se scuze, în niciun caz nu își recunosc vina.

“Nu avea nimic în plus, aia era doar alta” – pfai! Păi dacă aia nu avea nimic în plus, de ce căcat te-ai dus la ea? Dude, asta n-o zice niciun bărbat! El va găsi mereu calități în plus la aia cu care a înșelat-o pe a lui: poartă rochii mai scurte, e mai aranjată, e blondă/brunetă/roșcată, are sânii mai mari etc.

Dar, Uzzi mai spune și adevărul.

“Vrei să auzi că o să mă schimb, bine, da’ știi că mint” – Da! Nimeni nu se schimbă! Femeile vor să audă asta, le încălzește pentru o săptămână, cât durează schimbarea. Ele știu că bărbatul minte, dar na… Ce le costă să mai creadă o miciună? Doar niște timp pierdut.

Las piesa asta aici. E piesa în care găsești versurile de mai sus. Și clipul e de văzut! E foarte tare să vezi poziția “ghiocel” a lui Ruby când tipul urlă la ea. Poate se regăsește cineva în poziția asta. Eu sigur da.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s