Sala de fitness = teatru de comedie

Îmi era dor de sala de fitness. Îmi era dor să mă reapuc de făcut mișcare, dar și de… fauna de acolo.

Știam ce mă așteaptă acolo și știam că o să mă distrez. O să încep cu femeile, ca să nu fiu acuzată că aș fi misandră.

Dragelor, insist să lăsați machiajul pentru orice altă activitate. Machiajul în combinație cu sala… Au o relație complicată. În primul rând pentru ten și apoi pentru aspect. Arătați foarte cakey așa transpirate și machiate. Nu mai zic de panda’s eyes, care arată oribil. Apoi, banda aia de alergat nu e bandă de antrenament pentru podium.

Picture this: o tipă bine, în colanți, păr lăsat liber pe spate și aranjat, rujul pe buzele bine umflate, genele false la locul lor, ceasul pe mână… Mergând agale pe banda de alergat. Baby, nu îți faci intrarea în Loft. Cel mult, îți faci intrarea în fanteziile masculilor din spatele tău, cărora o să le recomand o bavețică.

“Fată, ce am transpirat, nu pot să cred!” – îi spune o tipă prietenei sale. Amândouă arată exact cum v-am descris mai sus. Păi, măi fată… Dacă te plimbai la raionul de carne congelată, era normal să te miri că transpiri. Dar ești la sală, faci efort și e normal să transpiri. Ce ai vrea, să emani sclipici și curcubee prin pori?

Stați liniștiți, nici bărbații nu sunt mai prejos. Ridică de 4-5 ori niște gantere și apoi fug în oglindă să vadă cât li s-a umflat tricepsul. Și se pipăie, se mângâie, își ridică mâneca tricoului ca să vadă mai bine. Măi băiatule, dacă nu te pupi în oglindă, show-ul ăsta de narcisism e degeaba. Și mai sunt tipii ăia de se plimbă prin sală. Sunt ăia care nu au ce face acasă, zic că stau 3-4 ore la sală, dar ei mai mult se plimbă. Și nu oricum, ci au un mers de zici că sunt călare pe un cal invizibil și mai și tin la subraț câte un buștean-fantomă.

Caragiale s-ar fi îmbogățit în zilele noastre.

Ce vă rog e să nu credeți că generalizez. Nu! Sunt și oameni normali, ca mine, care vin, își fac exercițiile și pleacă. Fără show-uri de modă, fără exprimări de iubire de sine excesivă și fără toată Sephora pe față.

Va urma. Cu siguranță!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s