Coaliția pentru familie nu știe ce înseamnă o familie

Există o adunătură de oameni care au înființat această “coaliție pentru familie”. Principalul lor scop este modificarea Constituției în așa fel încât să nu existe nici o posibilitate ca persoanele de același sex să se căsătorească în România și (Doamne ferește!) să adopte/facă un copil (prin mijloacele pe care le cunoaștem cu toții).

Numai că, această adunătură vrea ca familia să fie definită, în Constituție, ca fiind “instituția fundamentală pentru societate, întemeiată pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.”.

Dragă “coaliție pentru familie”, o familie mono-parentală nu poate fi denumită “familie”? Dacă unul dintre părinți moare, dacă mami și tati divorțează, dacă unul dintre ei își ia lumea în cap și pleacă de acasă, aia nu mai e familie? Dacă el și ea nu se căsătoresc, din lipsa de bani, dar au copii, asta nu e o familie? Dacă cel mic e crescut de bunici/mătuși/unchi/frați mai mari pentru ca mami și tati nu mai sunt acasă din diferite motive, copilul nu este crescut într-o familie?

“Pentru a-și împlini menirea, familia trebuie să rămână întemeiată exclusiv pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Societatea românească are nevoie ca această definiție să fie înscrisă în Constituție.” – conform site-ului Coaliţiei.

Menirea unei familii este ca membrii acesteia să se iubească și să se respecte reciproc. Iar societatea românească nu are nevoie să aibă în Constituție termenul “familie” definit de voi. Dacă nu îi știe sensul, îl găsește în DEX, la litera “F”.

“Copiii au nevoie de o familie completă, cu o mamă și un tată. Păstrarea integrității familiei trebuie să devină prioritatea politicilor publice și a legilor care privesc copilul.” – conform site-ului Coaliţiei.

Deci, dacă mama și tata divorțează, adio familie pentru copil. Păstrarea integrității familiei? Păi dacă oamenii ăia doi nu se mai înțeleg? Trebuie să rămână împreună doar pentru ca astfel îndeplinesc condițiile, definite prin Constituție, a unei familii?

familie

“Nu ne mai înţelegem, nu ne mai suportăm unul pe altul, nu mai suntem fericiţi împreună, dar vom rămâne împreună pentru că asta înseamnă o familie. Hei, cine suntem noi să destabilizăm societatea prin divorţul nostru, cine suntem noi să distrugem unul dintre pilonii principali ai societăţii româneşti?”

Fuck that shit! Un cuplu căsătorit nu înseamnă automat o familie.

Dincolo de aberaţiile voastre cu privire la ceea ce credeţi că înseamnă o familie, ştiu ce vreţi să faceţi. Vreţi ca nu cumva persoanele de acelaşi sex să aibă vreo şansă de a-şi întemeia o familie. Oh well, ele nu au nevoie de permisiunea voastră pentru a face asta. Credeţi că o familie depinde de o foaie roz? Vă voi da lumea peste cap şi vă spun că nu! Nici măcar pentru mine nu contează foaia aia, dar pentru ei.

Aţi auzit cumva de dreptul la demnitate, principiul egalității în drepturi, dreptul la viață intimă, privată și familială sau dreptul la căsătorie, care sunt garantate prin Constituţie? Dacă da, înseamnă că ştiţi că ceea ce cereţi voi anulează lucrurile astea.

Homosexualii sunt fericiţi şi fără această formă de concubinaj legalizat. Ei sunt fericiţi chiar dacă nu se încadrează în standardele societăţii cu privire la ceea ce înseamnă o familie. Ei definesc altfel o familie. Şi, după părerea mea, mulţi alţi oameni o definesc altfel decât o faceţi voi.

Coaliţia pentru familie este, de fapt, anti-familie. Aşa că vă recomand, vouă ăstora de sunteţi pro acestei coaliţii, să vă întoarceţi în peştera de unde aţi ieşit şi să reveniţi când vă treziţi la realitate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s