Azi e despre tine, Lady D!

A fost odată… clasa I. Aşa te-am cunoscut. Erai persoana aia care lumina orice loc în care mergea. Nu s-a schimbat asta nici acum.

Azi e despre tine. Ziua de Dragobete a fost mereu specială, de când te-am cunoscut. Pentru că tu eşti unul dintre oamenii speciali din viaţa mea, eşti unul dintre oamenii pentru care aş face orice şi ştii asta.

diana-2

Ce aş putea să îţi urez azi? Să fii curajoasă? Eşti deja, ai înfruntat cele mai grele lucruri pe care le poate întâmpina un om în viaţa lui. Să fii iubită? Eşti deja. Eu te iubesc! Să fii puternică? Eşti cel mai puternic om  pe care îl cunosc.

Suflet frumos, calm, liniştit, frumuseţe în interior şi în exterior, eleganţă, graţie, bunătate, iubire, cel mai frumos zâmbet, prietenă în adevăratul sens al cuvântului. Tu eşti toate astea.

Eşti omul care mi-a fost alături în orice moment din viaţa mea, eşti omul fără de care nu îmi văd viaţa. Eşti persoana lângă care vreau să îmbătrânesc şi cu care vreau să bântui oamenii când vom deveni fantome. Eşti omul cu care pot să vorbesc despre orice, omul care mă critică fără răutate şi care mă face să râd, no matter what.

La mulţi ani, sunshine! Să ai o zi frumoasă ca sufletul tău!

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Floricel Dansatorul says:

    esti lesby ? :-))))))))))))))))))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s