La mulți ani, femeilor din viața mea!

La mulți ani, mie! Eu sunt cea mai importantă femeie din viața mea, eu sunt cea care se dă cu capul de pereți când greșește, eu sunt cea care se pupă singură când face ceva bine. Eu sunt cea care a învățat să se iubească și să își accepte defectele și imperfecțiunile.

La mulți ani, mami! Îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou: viața! Îți mulțumesc pentru că îmi faci pachetul pentru muncă în fiecare seară, pentru că mereu ai grijă să nu uit să mănânc, pentru că ai avut grijă de mine toată viața ta. Te iubesc!

La mulți ani, prietenelor mele! Vă mulțumesc pentru că mă suportați, vă mulțumesc pentru că mă iubiți și îmi sunteți alături, no matter what.

La mulți ani, Simona! Îți mulțumesc pentru că îl iubești pe fratele meu și pentru că ești răbdătoare!

La mulți ani, colegelor mele de muncă! Vă mulțumesc pentru că faceți ca atmosfera de la job să fie una pe care o ador și pentru că mă distrez zilnic cu voi!

La mulți ani, Valentina, Georgiana și Andreea! Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat încrederea de a avea grijă de paginile voastre de Facebook și pentru că nu vă supărați pe mine atunci când greșesc câte ceva!

La mulți ani, bunicilor mele! Vă mulțumesc că ați avut grijă de mine și de fratele meu, în copilărie.

La mulți ani, doamna Lili, Ancuț, Floricel, Cris, Alina, Diana! Serile cu voi se lasă mereu cu râsete și lecții învățate (sau de învățat). Vă iubesc!

La mulți ani, doamnelor vânzătoare de la magazinele de unde îmi fac cumpărăturile, doamnelor de serviciu, profesoarelor, polițistelor, funcționarelor publice, corporatistelor, femeilor de afaceri, casnicelor… La mulți ani, tuturor femeilor! Fără voi, lumea nu ar mai fi atât de colorată, atât de frumoasă, atât de organizată!

Femei, voi faceți ca lumea asta să miroasă a parfum de primăvară, voi faceți ca bărbații să se topească pe picioare dintr-o singură privire, voi faceți totul mai drăgălaș, mai elegant, mai puternic. Voi sunteți iubire necondiționată!

La mulți ani!

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Floricel Dansatorul says:

    La multi ani, dinamovisto !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s