Postare de “La revedere”

28 aprilie. Asta a fost ultima mea zi la Virgin Radio Romania. Ultima zi în familia Virgin. Îi spun familie pentru că asta am devenit. Am pornit de la cunoștințe, la colegi, prieteni și am ajuns la o familie.

Cu oamenii ăștia m-am trezit în fiecare dimineață, mi-am băut cafeaua, am lucrat, am râs, am plâns, ne-am enervat, ne-am supărat, ne-am împăcat, am fost la party-uri, ne-am plimbat prin țară și peste hotare, am băut, am mâncat. Uneori, ne petreceam mai mult timp împreună decât cu familia de acasă.

Pe Bogdan și Shurubel i-am cunoscut acum 4 ani. Mi s-au părut aroganți și misogini. Între timp, am ajuns să lucrăm împreună și am descoperit că sunt niște oameni de ținut aproape de suflet. Apoi, am făcut cunoștință și cu Ionuț, cel mai creativ și amuzant om din toți cei pe care îi știu. Băieții ăștia trei s-au purtat mereu cu mine ca și cum aș fi sora lor mai mică. Și mi-a plăcut protecția lor. Pe Alexandra o știu de 2 ani. Responsabilă, plină de energie, numai cu zâmbetul de buze, o fericire contagioasă. Am învățat multe de la ea, dar și ea de la mine. E greu să ții 3 băieți în frâu :))

Virgin Radio Romania înseamnă și Camelia (pansamentul sufletului meu), Cristi Stanciu (unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am), Adi Ștențel (prietenul meu hater), Andreea Remețan (omul cu cel mai contagios râs), Alice Tudor (o voce extraordinară), Andrei Niculae (o să îmi lipsească poveștile lui de dragoste), Andrei Stroe (omul în care am încredere că va avea grijă de familia asta). Toți oamenii ăștia fac parte din universul VRR și din universul meu. Sunt oameni dragi mie care m-au învățat do’s and don’ts.

Pe parcursul celor 4 ani am cunoscut foarte mulți oameni de la care am învățat și “furat” “meserie” (cum se zice) sau care, pur și simplu, mi-au fost dragi. Așa că îi voi trece aici pe toți cei cărora vreau să le mulțumesc: Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco, Andu Câmpu, Mihai Găinușă, Codruț Kegheș, Marina Neagu, Dan Marcu, Toader Păun, Andreea Jurubiță, Andrada Burdalescu, DJ Optick, Roxana Iosif, Corina Duracell, Ramona Simon, Gabi Oprescu, Domnu’ Mishu, Ana Stoian, Tanti Rodi, Alexa Stănescu, Valentin Chisoceanu, Lucian Popescu, Valentin Pop, Mihai Iorga, Lavinia Dragomir, Vali Dobrogeanu, Cristi Iancu, Petre, Dragoș, Bogdan Ciuclaru. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce sunteți și pentru tot ce ați făcut pentru mine, chiar dacă vi s-a părut un lucru minor, pentru mine a contat enorm.

Pentru mine urmează un nou proiect. Sunt foarte entuziasmată și știu că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a fi cel mai bun proiect, voi pune suflet în el, așa cum am făcut cu toate lucrurile din viața mea.

VRR (ex 21) m-a maturizat, m-a învățat să cunosc oamenii mai bine, să iubesc radioul, să vorbesc cu calm chiar și atunci când simțeam că aș da pe cineva cu capul de pereți. Mare parte din omul care sunt acum, s-a format în familia asta. Vă mulțumesc.

Știu că nu trebuie să îți vezi prietenii zilnic ca să fiți în continuare prieteni. Pe premisa asta merg și eu. Chiar dacă nu voi mai fi zilnic cu voi acolo, știu că am niște prieteni extraordinari cu care mă pot vedea la o cafea sau la o vodka.

Vă iubesc!

Beatriceps/ Beatrice/ B/ Bebe/ Andreea/ Mica/ Queen Bee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s