Mi-e silă de voi!

De câteva zile, pe internet, circulă niște poze cu Selena Gomez, în costum de baie. Dacă în presa de peste hotare, titlurile sunt despre cicatricea pe care o are artista pe picior, în urma operației de transplant de rinichi pe care a suferit-o, în presa din România, titlurile sunt despre kilogramele ei în plus.

selena gomez

Băăăi! Sunteți normali? Nu cred! Ce-i cu atâta fat-shaming? Cum unii întregi la cap pot scrie despre ea că “She looks incredible” sau “SELENA Gomez looked sensational”, dar noi punem accentul doar pe superficial? Și nu e vorba doar că după o operație nu te poți arunca pe o bandă de alergat, ci de faptul că presa noastră încurajează bullying-ul, criticile superficiale. Dacă o femeie are 100 de kilograme în plus ce vă doare pe voi? E corpul vostru? Plus că pot să pun pariu că toți ăștia de au scris sunt frustrați. Pentru că dacă ar fi niște oameni împăcați cu ei, n-ar vedea greutatea un defect. Pentru că nu este!

Încetați să mai judecați oamenii după aparențe! Doar pentru că o persoană are 40 kilograme sau 100, e blondă, brunetă, roșcată, are silicoane sau burtă, are celulită sau bronz artificial, e nemachiată sau are coșuri pe față, asta nu înseamnă că aveți vreun drept de a critica, de a scrie despre ce credeți voi că sunt defecte. Perfecților!

Iubesc oamenii care știu să se iubească, în ciuda tiparelor societății. Mi-e silă de voi, ăștia de criticați la orice pas. D-aia nu evoluăm, d-aia nu ne civilizăm. Pentru că vedem doar ce e mai rău și mai urât în lumea din jur.

P.S.: Cosmopolitan, People, Elle, Daily Mail, The Sun sunt printre publicațiile online care au scris despre cât de bine arată Selena Gomez. #casăștii

Leave a comment